Idei de cadouri pentru 8 martie

March 2, 2016
flori de 8 martie

*A fost odată un om în viața mea care mereu mă lăuda că știu și mă pricep la făcut cadouri. Acest articol este cu dedicație specială pentru acel om.

Eu nu vreau să dezbat aici tema dacă e bine sau nu de sărbatorit 8 martie. Eu sărbătoresc și pentru mine este o sărbătoare a tuturor femeilor. De asemenea nu consider că în această zi doar bărbații trebuie să felicite femeile. Femeile se pot felicita ușurel și singure între ele. Iar de la un simplu felicitări la cadouri, e doar un pas. Eu am pregătit mai jos o listă care să ajute cumva lumea în pană de idei. Desigur cadourile sunt universale și pot fi cu ușurință aplicate la oricare altă sărbătoare.

  1. Flori. Mereu vor fi apreciate atât timp cât buchetele sunt creative și de bun gust.
  2. Lucruri strict “fetelești” (cosmetice, parfumuri, lenjerie, spa proceduri, bijuterii, ceasuri). Multe femei consideră aceste cadouri necreative și nespeciale, totuși sunt femei care nu se dau deloc in lături de la un parfum nou, sau o nouă pereche de cercei. Pentru cei care nu-și cunosc femeia, nu riscați ! Dăruiți certificate de cadouri !
  3. Cadouri legate de anumite pasiuni sau hobby-uri (cărți culinare, cărți în general, moleskine-uri, abonamente la dansuri, yoga, aparat de fotografiat, lentile pentru aparatul de fotografiat, un domain, un blog, o bicicletă, role, video registrator pt masină, cască pentru motocicletă, echipament sportiv, număr personalizat de mașină, etc.). Chiar dacă aceste cadouri par să nu aibă nici o legătură cu 8 martie, o femeie cu adevarat pasionată de ceva, mereu se va bucura de asemenea tip de cadouri.
  4. Cadouri nemateriale (diverse surprize handmade, cine romantice, bilete la concert)
  5. Cadouri extremale (săritură cu parașuta, plimbare cu avionul). Cadourile mele preferate după cele de la punctul 3.
  6. City break-uri, fie ele în Moldova sau peste hotare. La punctul 5 am mințit. Acestea de fapt sunt cadourile mele preferate :)
  7. Tehnică. Ultimul model de iphone precis pe nimeni nu va lăsa indiferent. O tabletă, un notebook de asemenea. Da poate chiar și o mașină pentru cei ce-și permit 😀
  8. Un cadou oportun pentru mame sau bunici pot fi și diversele investigații medicale la clinici private, sau anumite proceduri legate de sănătate.

Evitați jucăriile moi, cutiile cu ciocolate, lumânarile și suvenirele. Prea banal. Prea…

You Might Also Like