Schimb Profesia. Administrator de club, de strip club :)

December 12, 2016
the secret

O nouă experiență, destul de neobișnuită pentru mine. Nu pentru că funcțiile unui administrator de club ar fi ieșite din comun, dar pentru că oamenii din societatea noastră sunt plini de stereotipuri. Atâtea aluzii pe FB, privat și în public, eu demultișor nu am primit.

Încep prin a descrie un pic localul The Secret, în care am lucrat o tură (de la 21 până la 5 dimineața). Un strip club închis, elitar, aș spune, după prețuri, unde fetele doar dansează. Nu vreau să mă aprofundez în detalii despre persoanele care frecventează asemenea cluburi sau despre fete și meseria aleasă. Eu am avut un rol acolo de îndeplinit, cu care sper că m-am descurcat macar câtuși de puțin.

The secret

Administratorul clubului The Secret vine primul la lucru. El are grijă de tot personalul și de local în general. Astfel la 22.00 personalul trebuie să fie gata de lucru și clubul curat și pregătit pentru clienți. Tot administratorul, în fiecare seară face playlistul cu muzică pentru fiecare fată în parte. În dependență de cine este prezent în acea seară. De altfel tot administratorul are grijă de show-ul de lumini în timpul dansurilor. Luminile se reglează printr-o programă la calculator care nu se învață într-o zi. Așa că unicul lucru pe care l-am însușit a fost cum să dau fum pe scenă. Lucru pe care uneori l-am facut prea des. 😀

La ora 22.10 a venit primul și unicul client din seara dată (au mai fost încercări, dar nimeni nu a fost dispus cu acel minim de consumație care reprezintă 1000 lei.). În vreo 3 ore domnul a cheltuit 4000 și ceva de lei. Vreau să menționez că în momentul în care ai o gramadă de responsabilități, nu ai când să te gândești în ce fel de club lucrezi și care este specificul clienților. În acel moment eu eram concentrată să pun la timp muzica, fetele să respecte ordinea, să fiu atentă dacă nu vin și alți clienți pentru a-i întâmpina. Administratorul de fapt decide cine trece face control-ul sau nu. Dupa acest client am stat și tot așteptat vreo 5 ore în speranța că va mai veni cineva, dar nu am avut noroc. Era într-o zi de joi. Am înteles că la ei cele mai pline zile sunt cele de vineri.

Dacă nu sunt clienți până la ora 5 dimineața atunci clubul se închide la 5, în caz contrar la 6. Eu mă mir cum de am ajuns până la ora 5 dimineața trează, este extrem de greu, tinând cont că eu am lucrat și ziua la propriul meu job. După ce clubul oficial se închide, administratorul verifică încasările, cheamă taxiuri pt toți, îi trimite în siguranță pe toți acasă, iar la final, după o ultimă verificare a localului, pleacă și el. Sinceră să fiu, eu m-aș teme să rămân singură într-un club underground.

Ca să conchid, pot spune că această profesie este una care te solicită în primul rând fizic, este extrem de greu să nu dormi nopțile, după mine. Ca și în cazul chelnerilor, este foarte obositor să fii mereu concentrat și atent la tot ce se întâmplă. Această atenție este foarte obositoare. După asta, lupta cu stereotipurile. Iar la final, e cam plictisitor când nu prea sunt clienți, iar acest club e mai mereu gol. Aici se pune accent pe calitate și nu pe cantitate.

PS. Nu pot spune că recomand, dar un mini îndemn aș vrea să fac, de ce nu, mai ales dacă nu ați fost niciodata într-un strip club. Încercați, cel puțin o dată, preferabil în cuplu. E o experiență și asta. :)

You Might Also Like